Loppuunmyynti

Verkkokauppa lopettaa toimintansa, joten varaston täydennystä ei enää tule. Pyrin pitämään varastoa ajantasalla, mutta toisinaan verkkokaupan varastossa saattaa olla heittoja, joten kysy ihmeessä sähköpostilla jos kaipaat jotain tiettyä. 


Asiakkuus ja Rekisteröityminen

Tilataksesi verkkokaupasta sinun ei tarvitse rekisteröityä asiakkaaksemme. Rekisteröitymällä, voit kuitenkin jatkossa seurata tilauksesi käsittelyä kirjautumalla verkkokauppaan.


Maksaminen

Maksaminen tapahtuu verkkomaksupainikkeilla. Muistathan aina palata kauppaan maksettuasi. Myös noudettavat tilaukset täytyy olla maksettuna ennen noutoa jos ei käteisostosta ole erikseen ennakkoon sovittu.


HUOM! Ilmoitathan välittömästi jos maksun jälkeen olet poistunut sivuilta ilman, että olet palannut verkkokaupan sivuille takaisin, tai jos olet kohdannut muita ongelmia maksun yhteydessä. 


Maksutavat

Maksutapoina käytössämme yleisimmät verkkopankit: Osuuspankki, S-pankki, Ålandsbanken, Aktia, Handelsbanken, Danske Bank, POP Pankki, Säästöpankki, Nordea.

Maksunvälittäjä

Verifone Finland Oy   


Alennuskoodit ja Kampanjat

Koodeja voit kassalla käyttää vain yhden tilauksesi yhteydessä. Jos kassa ei hyväksy koodia niin otathan yhteyttä ennen tilauksesi maksua, koska jälkikäteen emme pysty muokkaamaan tilaustasi tai hyvittämään epäonnistunutta alennuskoodia. 


Toimitusehdot

Yli 100 €:n tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja. (Ei koske Postin kotiinkuljetusta)


DB Schenker 7,50 € (sis. alv 24%)

Toimitusaika n. 3-7 arkipäivää 

Toimitus R-kioskeille ympäri maan.


DB Schenkerin seurantalista

  • Asiakkaalle pitäisi tulla ilmoitus tekstiviestillä ja tilaus on noudettavissa.
  • Vastaanotettu noutopisteessä (1-3 arkipäivää Terminaalissa lukemisen jälkeen)
  • Luettu terminaalissa (0-1 arkipäivää Saapumisesta terminaaliin)
  • Saapunut terminaaliin (1-3 arkipäivää jättämisestä noutopisteeseen)
  • Jätetty noutopisteeseen (Me olemme jättäneet kuljetettavaksi)


Posti SmartPOST-pakettiautomaatit: 7,80 € (sis. alv 24%)

Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää

SmartPOST -lokerojen koon vuoksi voimme lähettää SmartPOSTilla ainoastaan tilaukset, joissa on enintään 45 cm leveitä kalvoja.


Nouto Postin toimipisteestä  8€ (sis. alv 24%)

Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää

Toimitusosoitteen mukaan määräytyvä postin toimipiste.


Posti Kotipaketti 14€ (sis. alv 24%)

Toimitus kotiinkuljetuksena.


Matkahuollon Lähellä- Paketti 7,50 € (sis. alv 24%)

Toimitusaika n. 1-3 arkipäivää

Nouto valitsemaltasi toimipisteeltä. Noutopaikat: Matkahuolto, Matkahuolto-asiamies, K-Market, R-Kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste.


Kirje 3,55 € (sis. alv 24%)

Kirjeitse toimitamme vain askartelu- ja työvälinesetit sekä näytteet. Tilattujen tuotteiden enimmäishinta kirjelähetyksenä on 20€.


Nouto varastolta 0€

Nouto onnistuu sovittuna ajankohtana varastolta osoitteesta Mehiläisentie 7, 36240 Kangasala (parkkipaikka ja sisäänkäynti Vaapsahaisentien puolella). Huom! Ilmoita noudosta lähettämällä tilauksen tekemisen jälkeen sähköposti osoitteeseen info@decorsliof.fi. Liitä viestiin noutoilmoituksen lisäksi myös tilauksesi tiedot. Otan yhteyttä 1-2päivän kuluessa tilauksesi saapumisesta jos emme saa ilmoitusta noudosta, tämän jälkeen jäämme odottamaan yhteydenottoasi.


Meillä on myös mahdollista yhdistää toimituskuluja. Kysy tilauksesi tilannetta ennen uuden tilauksen tekoa. info@decorsliof.fi


Toimitusaika

Pääsääntöisesti toimitan tuotteet kuljetettaviksi 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Lopullinen toimitusaika riippuu kuljetusyhtiön toimituksesta. Ilmoitan seurantakoodin kun tilauksesi on lähtenyt. Kirjeisiin ei ole mahdollista saada seurantakoodia.


Toimitusalue

Toimitamme vain Manner-Suomeen.


Yhteystietojen luovuttaminen tilauksen yhteydessä

Emme luovuta yhteystietojasi kolmansilleosapuolille. Varmistathan tilausta tehdessäsi että tietosi ovat oikein. Tietosi virheellisyys voi viivästyttää toimitustasi tai et saa ilmoitusta tilauksesi toimituksesta tai mahdollisista ongelmista. 


Vaihto, palautus sekä toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Kaikki palautus-, korvaus- ja vahinkoasiat hoidetaan kirjallisesti sähköpostilla.

Otathan huomioon, että palautus ja noutamatta jättäminen eivät ole sama asia. 

Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat kulut. 

Kaikista palautuksista on aina sovittava etukäteen. Viallisen tuotteen reklamointiaika on 7 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Ota yhteyttä info@decorsliof.fi - Puhelimitse ilmoitettuja reklamaatioita emme käsittele mahdollisten epäselvyyksien vuoksi. Myöhemmin saapuneita reklamaatioita ei käsitellä. Vaihdamme viallisen tuotteen vain samanarvoiseen tuotteeseen. 

Kuljetuksessa vaurioituneet tilaukset:

Jos tuote saapuu rikkinäisenä perille 

Noutaessasi tilausta, tarkista paketti. Mikäli paketti saapuu rikkinäisenä perille, tee noutopisteen työntekijälle reklamaatio paikanpäällä välittömästi. Ota kuva tuhoutuneesta paketista ennen paketin avaamista, ja sen jälkeen tuotteista, jotka ovat kärsineet kuljetuksessa. Ota yhteys meihin, niin sovitaan uuden tuotteen toimituksesta. 

Noutamatta jättäminen:

Nouto varastolta: Noutamatta jätetyt tuotteet palautetaan takaisin myyntiin 30 päivän kuluttua tilauksesta ja veloitamme 10 € kulukorvauksen kattamaan osan meille aiheutuneista kustannuksista.

Virheostot: Takaisinlähetetyistä ja noutamattomista lähetyksistä perimme 15 € kulukorvauksen kattamaan osan meille aiheutuneista kustannuksista. Kulukorvaus pidätetään palautettavasta kauppasummasta. Palautettavien tuotteiden täytyy olla avaamattomia. Avattuja tuotteita ei hyvitetä. (Avattuja tuotteita ovat myös metrimyynti kalvot,  A4 askartelusetit sekä näytteet jotka leikataan asiakaskohtaisesti)


Force majeure- Ylivoimainen este

Emme vastaa tilauksen viipymisestä tai esteestä, mahdollisten kuljetusyhtiöiden lakkojen vuoksi, sekä hirmumyrsky, kapina, maanjäristys, meteoriitti, tulivuorenpurkaus, sota sekä suorituksen estävä viranomaisen toimi kuten tuontikiellon ja takavarikkojen vuoksi aiheutuvasta viivästyksestä ja esteestä. Pyrimme ilmoittamaan Facebookissa Decorsliof sivuilla, mahdollisista lakoista yms jotka voivat haitata toimituksia.


Pyrimme poistamaan loppuneet tuotteet valikoimastamme, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian. 


Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus. Kuluttajansuojalaki 6 luku 14 § (30.12.2013/1211)


Hinnat

Tuotteiden hinnoissa sekä toimituskuluissa on mukana arvonlisävero 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, emmekä vastaa sivuillamme olevista virheistä materiaali-, tuote- tai hintatiedoissa. Yhteystiedot


Decorsliof

Mehiläisentie 7

36240 Kangasala

info@decorsliof.fi

045 675 0542 Tarkistathan tilausta tehdessäsi, että laitteesi näytön säädöt ovat mahdollisimman luonnollisen väriset, jotta tuotteiden sävyt näkyvät oikeanlaisina.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.